Chivu: 'Kijken of Ajax hetzelfde niveau kan halen'

door Jesse ter Haar 3

Chivu: 'Kijken of Ajax hetzelfde niveau kan halen'

door Jesse ter Haar 3

Laatst geüpdatet

Cristian Chivu is benieuwd of Ajax tegen Juventus in staat is om hetzelfde niveau te halen als tijdens de dubbele confrontatie tegen Real Madrid. De Amsterdammers werden in de kwartfinales van de Champions League gekoppeld aan Juventus en een dergelijk niveau is daarbij benodigd.

'Laten we kijken of Ajax het voor elkaar kan krijgen om hetzelfde niveau te halen als tegen Real Madrid', spreekt Chivu in een interview op de website van de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. 'Juventus is sterk en gemotiveerd en heeft een belangrijke zege geboekt. Het is ook nog afwachten of Cristiano Ronaldo er bij zal zijn.'

Chivu werkte in zijn actieve loopbaan als voetballer zowel in het Nederlandse als in het Italiaanse voetbal behoorlijk wat wedstrijden af. In Amsterdam, waar de Roemeen furore maakte, kwam hij 142 wedstrijden in actie. Bij Internazionale en AS Roma werkte hij gezamenlijk 293 wedstrijden in de Serie A af.

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax scoort tegen PSV? Zet dan in en krijg 2,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.