Bruggink tipt Danilo bij Feyenoord: 'Bij Feyenoord zal hij er echt twintig maken'

door Bart Veenstra 26

Bron ESPN

Bruggink tipt Danilo bij Feyenoord: 'Bij Feyenoord zal hij er echt twintig maken'

door Bart Veenstra 26

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Arnold Bruggink denkt dat Danilo Pereira het bij Feyenoord nog beter zou doen dan Cyriel Dessers. Laatstgenoemde wordt gehuurd van KRC Genk en Feyenoord denkt erover na om de Belg definitief over te nemen.

Danilo op zijn beurt loopt uit zijn contract bij Ajax en volgens de laatste geruchten uit Rotterdam zou Feyenoord hem willen overnemen. Bruggink denkt dat Danilo het erg goed zou doen bij Feyenoord, zo vertelt hij bij ESPN. 'Danilo was bij FC Twente goed voor zeventien goals en zal er bij Feyenoord echt twintig maken, daar ben ik van overtuigd.'

Danilo verlaat Ajax na dit seizoen transfervrij

'Hij kan in zijn eentje goals maken. Als ze hetzelfde kosten, zou ik Danilo nemen', aldus Bruggink. Danilo is na dit seizoen echter transfervrij en dat betekent dat Feyenoord geen transfersom zou hoeven te betalen voor de Braziliaan. KRC Genk zou naar verluidt vier miljoen euro verlangen voor Dessers.

Pierre van Hooijdonk op zijn beurt is van mening dat Dessers meer waardering verdient. 'Hij is gewoon een heel goede spits. Er zijn betere spitsen, dat klopt, maar er zijn ook véél mindere spitsen. Torinstinct kun je hem niet ontzeggen. Hij is relatief snel, fysiek heel erg in orde... Ik vind dat wij zulke spitsen heel makkelijk tekort doen. Luuk de Jong bij Barcelona, bijvoorbeeld. Dat is inderdaad geen basisspeler, maar zijn waarde is enorm.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.