Bruggink onder de indruk van snelheid van Antony: 'Hij kan ook aan beide kanten passeren'

door Jesse ter Haar 16

Bron ESPN

Bruggink onder de indruk van snelheid van Antony: 'Hij kan ook aan beide kanten passeren'

door Jesse ter Haar 16

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Arnold Bruggink is onder de indruk van wat prestatie van Antony tijdens Ajax - Fortuna Sittard. De analist van ESPN zag hoe de Braziliaan zijn snelheid etaleerde en is lovend over de manier waarop hij dat weet te koppelen aan kwaliteit aan de bal.

'Vandaag, tegen deze jongens (van Fortuna Sittard, red.), heb ik gezien hoe snel hij is', vertelt de oud-voetballer. 'Hij loopt ze voorbij alsof ze er niet staan. Hij is zó verschrikkelijk snel op de eerste meters. Het is fantastisch als je dat hebt. Hij kan ook aan beide kanten passeren.'

Op de 3-0 van Devyne Rensch leverde Antony woensdag de assist. Het leverde een bijzonder gegeven op. 'Het is de eerste assist van Antony in de Eredivisie dit seizoen. Dat is best bijzonder en opmerkelijk voor zo’n speler. Ajax heeft al 56 goals gemaakt', oordeelt Bruggink.

Collega Pierre van Hooijdonk ziet in Antony ' een bijzondere speler', maar komt met name te spreken over Rensch. Hij zag de back een knap doelpunt maken. 'Ik had verwacht dat hij gelijk zou gaan schieten met zijn rechterbeen. Hij brengt hem naar zijn linker en maakt een goede goal.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.