BILD ziet in Dolberg opvolger Lewandowski

door giobelloni 7

BILD ziet in Dolberg opvolger Lewandowski

door giobelloni 7

Laatst geüpdatet

De Duitse sportkrant Sport BILD denkt dat Kasper Dolberg één van de mogelijke opvolgers van Robert Lewandowski bij Bayern München zou kunnen zijn. Eerder gingen er al geruchten dat rivaal Borussia Dortmund geïnteresseerd zou zijn in de 20-jarige Deen.

Om alle geruchten gelijk maar de wereld uit te helpen moet worden vermeld dat het hier gaat om de opinie van BILD en niet om daadwerkelijke interesse van Bayern München. De Duitse sportkrant noemt Dolberg in het artikel een groot aanstormend talent en onze Oosterburen denken dan ook dat het een kwestie van tijd is tot de Deen bij een echte topclub speelt.

Bayern is natuurlijk niet de eerste club die met Dolberg in verband wordt gebracht. Zo zouden ook Borussia Dortmund, Real Madrid en AS Monaco geïnteresseerd zijn in de diensten van de Deense spits. Laatstgenoemde bracht afgelopen zomer zelfs een bod van 50 miljoen euro uit, maar Ajax wees deze vriendelijk af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.