'Ben ervan overtuigd dat Quinten een basisplaats verovert bij FC Utrecht'

door Thijs Zwagerman 20

'Ben ervan overtuigd dat Quinten een basisplaats verovert bij FC Utrecht'

door Thijs Zwagerman 20

Laatst geüpdatet

Twan Lenders, de eerste jeugdtrainer van Jurriën en Quinten Timber bij hun voormalige amateurclub DVSU, is blij met de overstap van Quinten Timber naar FC Utrecht. Komende zomer verruilt hij Ajax transfervrij voor de Domstedelingen en daar kijkt Lenders naar uit.

‘Hij komt echt thuis. Dat vind ik fantastisch’, zegt de jeugdtrainer van DVSU, gevestigd in het Utrechtste Lunetten. ‘De familie woont vlakbij het stadion van FC Utrecht en Quinten is echt een Utrechtse jongen. Ontzettend aardig, een super gast en een goed karakter. Ik ben hem altijd blijven volgen, tot Jong Ajax. Ik vind het wel spannend, maar voor FC Utrecht is hij met zijn klasse geweldig’, aldus Lenders in gesprek met RTV Utrecht.

Vervolgens vertelt de jeugdtrainer over de speelstijl van Quinten. ‘Quinten kan op veel posities spelen. Hij kan echt verdedigen en is goed op het middenveld. Maar het kan ook een nadeel zijn dat je overal gezet kan worden. Jurriën heeft dan weer een vaste positie, terwijl Quinten kan variëren. Maar hij heeft veel talent, is een echte atleet, oersterk, heeft pit en veel karakter. Een echte prof, en ik ben er honderd procent van overtuigd dat hij een basisplaats gaat veroveren bij FC Utrecht’, besluit Lenders.

Denk jij dat Haller de eerste goal scoort tegen Feyenoord? Zet dan in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties