Arnesen: 'Ze zullen hun filosofie nooit verloochenen'

door Jesse ter Haar 1

Arnesen: 'Ze zullen hun filosofie nooit verloochenen'

door Jesse ter Haar 1

Laatst geüpdatet

Frank Arnesen kan zich verbazen over de veranderende opinie die ontstaat over Ajax. Ruim een jaar geleden waren de verhalen over de gang van zaken in Amsterdam vooral negatief, terwijl de oud-Ajacied de ploeg van Erik ten Hag in het heden in grootse vorm ziet en een goed beleid uitgestippeld ziet worden door het Ajax-bestuur.

'In april van vorig jaar las ik een artikel over het zogezegde wanbeleid van Ajax', begint Arnesen te vertellen tegenover Voetbal International. 'En zie waar ze nu staan! Het siert Marc Overmars dat hij twintig miljoen euro voor Daley Blind en twaalf miljoen voor Dusan Tadic heeft betaald. Dat is veel geld voor spelers die ze niet met een meerwaarde kunnen doorverkopen.'

'Ze zullen nooit hun filosofie – jeugd omringen met ervaren spelers – verloochenen', gaat Arnesen verder over het aantrekken van de twee routiniers. 'Ze weten ook dat je jonge spelers niet zomaar zonder begeleiding in de strijd kan gooien.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.