'Alleen Gravenberch en Gakpo kunnen een plaats bij Oranje opeisen'

door Jesse ter Haar 29

Bron Veronica Inside

'Alleen Gravenberch en Gakpo kunnen een plaats bij Oranje opeisen'

door Jesse ter Haar 29

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is van mening dat Ryan Gravenberch momenteel nadrukkelijk solliciteert naar een plek bij het Nederlands elftal. De analist zag ook tijdens het afgelopen weekeinde weer veel Nederlandse talenten aan het werk en zij kwamen er lang niet allemaal goed uit.

'Van die jonge talenten, vind ik dat alleen Gravenberch en Gakpo een plaats bij Oranje kunnen opeisen', aldus Derksen in de uitzending van Veronica Inside. 'Zij voegen daadwerkelijk iets toe qua talent, vorm en fysiek. Je moet ze meenemen en De Boer moet nooit meer praten over Babel.'

Over een andere Ajacied, Sébastien Haller, is Derksen eveneens te spreken. De spits haalt niet altijd een even hoog niveau, maar hij is wel effectief. 'Hij had weer een beslissende beweging. Tegen FC Utrecht won hij dat kopduel en nu was hij beslissend door de bal te laten lopen. Het zorgde wel voor de overwinning.'

Op zijn beurt is Hans Kraay jr. nog niet bepaald te spreken over hetgeen Haller laat zien binnen de lijnen. 'We wachten een beetje tot hij explodeert. Hij is uitgerust, maar voor mijn gevoel zit hij toch een beetje vast', zo oordeelt hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.