'Mensen moeten niet alleen Ajax 1 volgen'

door BvdPloeg 14

'Mensen moeten niet alleen Ajax 1 volgen'

door BvdPloeg 14

Laatst geüpdatet

Volgens Kale en Kokkie moeten veel Ajax-fans eens verder kijken dan hun neus lang is. Het duo van AT5 heeft genoten van Ajax A1, net als veel mensen die naar Eurosport keken. Een competitiewedstrijdje van Ajax U19 kent een stuk minder bezoekers.

'A1 tegen Barcelona, dat was leuk. Dat was het Ajax-voetbal wat je wilt zien', stelt het duo. 'Linksbuiten, rechtsbuiten, acties maken, druk zetten, op je tegenstander zitten, dat Barcelona kwam een uur lang niet aan voetballen toe. Maar het feit blijft dat spelers als Joël Veltman en Davy Klaassen ook met Ajax wonnen van Barcelona. Als ze dan naar het eerste gaan wordt Barcelona aangevuld met Neymar en Ajax, ja... Niki Zimling.'

Als de reporter vraagt of supporters niet wat vaker 'een treetje lager bij A1' moeten gaan kijken, komen Kale en Kokkie in opstand. 'Dat is geen treetje lager, dat is gewoon je club volgen. Je club is meer dan Ajax 1, maar dan het Ajax dat altijd in De Telegraaf staat. Iedereen moet buiten z'n seizoenkaart om de rest van de club gaan volgen. Die jongens die eraan zitten te komen, de jongens die straks de jongens van jouw club zijn.' (foto: Black Bath Towel Photographers)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=bn2skgAy7Zo[/video]

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties