'Ajax mag iets meer van Feyenoord showen'

door Sam van Raalte 36

'Ajax mag iets meer van Feyenoord showen'

door Sam van Raalte 36

Laatst geüpdatet

Volgens Valentijn Driessen moet Ajax een voorbeeld aan Feyenoord nemen. Feyenoord plaatste zich maandagavond voor de volgende ronde van de Europa League door in eigen huis met 2-0 te winnen van Sevilla. 'Zo’n magisch avondje heeft Ajax ook nodig in de Amsterdam ArenA als over twee weken APOEL Nicosia langskomt', schrijft Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, vrijdag.

'In Parijs lag de weg open tegen het op halve kracht opererende Paris Saint-Germain. Alleen ontbrak dat besef bij alle Ajacieden, op Davy Klaassen na.' Driessen vond het onbegrijpelijk dat De Boer zowel Niklas Moisander als Anwar El Ghazi spaarde, met het oog op een mogelijke schorsing. 'Van die keus ging natuurlijk een volledig verkeerd signaal uit', meent de journalist.

'Ook de wissel Niki Zimling voor Thulani Serero pakte volledig verkeerd uit', gaat hij verder. 'Wil Ajax bij overwintering in de Europa League niet tegen dezelfde zeperds oplopen als voorheen tegen Steaua Boekarest en Red Bull Salzburg dan mogen de Ajacieden wel iets meer van Feyenoord showen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.