Brands onder de indruk van Gravenberch: 'Speler van de buitencategorie' | Ajax Showtime

Brands onder de indruk van Gravenberch: 'Speler van de buitencategorie'

door BadembaBarrie 17

Brands onder de indruk van Gravenberch: 'Speler van de buitencategorie'

door BadembaBarrie 17

Laatst geüpdatet

Marcel Brands is een groot fan van Ryan Gravenberch. De technisch directeur van Everton dicht het talent van Ajax een grote carrière toe. Brands verwacht dan ook dat Gravenberch van Ajax binnen afzienbare tijd de directe stap naar de absolute top zal zetten.

Brands werd bij De Eretribune op ESPN gevraagd naar welke Eredivisiespeler op dit moment al mee zou kunnen in de Premier League. 'De speler die er voor mij het meest bovenuit steekt, is Gravenberch bij Ajax. Ik denk dat hij zoveel kwaliteit en fysiek heeft, dat hij in elke competitie past. In mijn ogen is dit echt een speler van de buitencategorie.'

De voormalig technisch directeur van PSV verwacht dan ook niet dat Gravenberch vanaf Ajax een tussenstap nodig zal hebben voor hij richting de absolute top trekt. Zodoende lijkt het Everton van Brands geen realistisch vervolg. 'Ik ben bang dat hij ervoor kiest om meteen naar de absolute top te gaan, zoals bijvoorbeeld Frenkie de Jong of destijds Memphis Depay dat hebben gedaan', aldus Brands.Denk jij dat Antony in de eerste 10 minuten scoort tegen Fortuna Sittard? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties