[Update] Verweij: 'Transfer Sulemana lijkt goede kant op te gaan'

door NielsOpdam 417

Bron L'Équipe; De Telegraaf

[Update] Verweij: 'Transfer Sulemana lijkt goede kant op te gaan'

door NielsOpdam 417

Bron L'Équipe; De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax verwacht Kamaldeen Sulemana in de komende dagen voor de medische keuring, zo schrijft L'Équipe dinsdagavond. De Amsterdammers worden al een lange tijd gelinkt aan de aanvaller van FC Nordsjælland en volgens de Franse krant komt een transfer dichterbij.

'Sulemana wordt de komende dagen door de Nederlandse leiders verwacht voor de medische keuring, voorafgaand aan de ondertekening van een meerjarig contract (minimaal vier jaar)', schrijft de Franse sportkrant.

Volgens L'Équipe zou de transfersom meer dan vijftien miljoen euro moeten zijn. Sulemana werd de laatste tijd ook gelinkt aan een transfer naar Stade Rennais. Daarnaast zou ook OGC Nice een poging hebben gedaan om de Ghanees over te nemen van FC Nordsjælland.

Update - 22.15 uur (13 juli 2021) - Verweij: 'Transfer Sulemana lijkt goede kant op te gaan'

Mike Verweij heeft de berichtgeving van L'Équipe bevestigd. De Ajax-watcher schrijft in De Telegraaf dat het de goede kant op lijkt te gaan met de transfer. 'Kamaldeen Sulemana stond al eerder in de startblokken om te worden gekeurd door Ajax. Dus juicht Marc Overmars nog niet te vroeg. Maar de Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland, bij wie eerder de twijfel toesloeg, lijkt nu zijn keuze definitief op Ajax te hebben laten vallen.'

Volgens Verweij zijn Ajax en FC Nordsjaelland al akkoord over een transfersom van ongeveer zestien miljoen euro. 'De keuring zou een van de volgende dagen moeten plaatshebben. Tot die tijd noemt iedereen bij Ajax een transfer voorbarig. Maar het lijkt de goede kant op te gaan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties