The Athletic: Overmars vertrekt definitief niet naar Newcastle United

door Bart Veenstra 59

Bron The Athletic

The Athletic: Overmars vertrekt definitief niet naar Newcastle United

door Bart Veenstra 59

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Marc Overmars vertrekt definitief niet naar Newcastle United. De Engelse degradatiekandidaat, die onlangs werd overgenomen door het Saudische investeringsfonds Public Investment Fund (PIF), zag in Overmars de ideale 'sporting director'.

Maandagochtend komt het doorgaans betrouwbare The Athletic met het nieuws dat Overmars niet langer in de race is om 'sporting director' te worden bij Newcastle United. De 48-jarige directeur voetbalzaken van Ajax zou de favoriet zijn geweest van de club uit het noorden van Engeland, maar Overmars heeft nu zelf besloten bij Ajax te blijven.

En dat laatste zal in Amsterdam met luid gejuich ontvangen zijn. David Ornstein, journalist van The Athletic, schrijft namelijk dat Ajax vastberaden was om Overmars te behouden.

Overmars heeft langdurig contract bij Ajax

Bij Ajax heeft Overmars nog een contract tot 2024. De directeur is sinds 2012 verantwoordelijk voor het technische beleid bij Ajax. In een eerder stadium zou Overmars al zes keer een buitenlandse overgang hebben afgewezen. Zijn oude clubs Arsenal en FC Barcelona zouden interesse in hem hebben gehad.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties