Ten Hag: 'Ga nadenken over precieze plan voor resterende duels' | Ajax Showtime

Ten Hag: 'Ga nadenken over precieze plan voor resterende duels'

door BartVeenstra 68

Bron Voetbal International

Ten Hag: 'Ga nadenken over precieze plan voor resterende duels'

door BartVeenstra 68

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil ook de laatste drie duels van dit seizoen presteren met Ajax. De Amsterdamse club werd zondag voor de 35ste keer in zijn geschiedenis landskampioen en de laatste drie wedstrijden gaan voor Ajax vooral om de eer.

Ajax speelt volgende week op bezoek bij Feyenoord, waarna het seizoen wordt afgesloten met duels met VVV-Venlo (thuis) en Vitesse (uit). 'Ik ga nadenken over het precieze plan voor die duels', zegt Ten Hag, die wordt geciteerd door Voetbal International.

'Er is een aantal belangen. Ten eerste willen we onze sportieve verplichtingen vervullen. We spelen met zeventien andere teams in de competitie, daar zal ik rekening mee houden', zegt Ten Hag, die weet dat er ook andere belangen zijn.

'We hebben veel van de spelers gevraagd, ik zal niet schromen daar rekening mee te houden. Of ik sommige spelers eerder vakantie gun? Daar ga ik vandaag niet op in, vandaag is een dag om te genieten. Morgen maken we een plan de campagne.'

Transferzomer Ajax

Na 16 mei - wanneer Ajax op de slotdag op bezoek gaat bij Vitesse - kan het vizier helemaal op volgend seizoen. Ten Hag vertelt dat er al 'piketpaaltjes geslagen' zijn betreffende het type speler dat er bij moet komen. 'Exact bepaald is er nog niets, dat gaan we de komende weken doen. Er komt een heel lange transferwindow aan. Spelers bij ons hebben ambities, maar wij hebben zelf ook onze eisen. De uitdagingen zijn wel duidelijk, daar hoort een bepaalde kwaliteit bij.'

Bestel jouw kampioensshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties