Schreuder wil niets zeggen over Ajax: 'Houd me volledig bezig met Club Brugge'

door Bart Veenstra 25

Bron Eleven Sports

Schreuder wil niets zeggen over Ajax: 'Houd me volledig bezig met Club Brugge'

door Bart Veenstra 25

Bron Eleven Sports

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder wil niet bevestigen dat hij vanaf volgend seizoen trainer is van Ajax. In de Nederlandse media wordt geschreven dat Ajax en de oefenmeester 'op hoofdlijnen' akkoord zijn met elkaar, maar Schreuder zelf blijft zwijgen.

Club Brugge, de huidige club van Schreuder, zette woensdagavond een grote stap richting de landstitel door directe titelconcurrent Union Sint-Gillis met 1-0 te verslaan. Na afloop van die wedstrijd kreeg Schreuder bij Eleven Sports vragen over zijn mogelijke overgang naar Ajax.

'Ik heb hier geen antwoord op, ik houd me volledig met Club Brugge bezig', aldus Schreuder. 'Die geruchten, daar kan ik niks mee. Wat er in de toekomst gebeurt, dat weten we niet. Dat Ajax kampioen is? Ik heb het gehoord. Leuk voor ze.'

Schreuder gaat niet in op speculaties

Tijdens de persconferentie kreeg Schreuder eveneens vragen over Ajax en ook tijdens deze mediabijeenkomst wilde hij niets over de Amsterdamse club zeggen. 'U stelt mij de vraag: als, als, als, als. Als bestaat niet. Ik focus me volledig op Club Brugge, met speculaties kan ik niets. Ik zit hier om een persconferentie te doen over Club Brugge. Op speculaties ga ik niet in.'

Naar verluidt tekent Schreuder in Amsterdam een contract voor twee seizoenen met daarbij de optie voor nog een seizoen. Ajax moet Club Brugge wel een afkoopsom betalen om de trainer over te nemen. Die afkoopsom bedraagt 1,5 miljoen euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties