Romano: Onana naar Internazionale is een 'here we go'

door Bart Veenstra 36

Bron Fabrizio Romano

Romano: Onana naar Internazionale is een 'here we go'

door Bart Veenstra 36

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

André Onana speelt vanaf het komende seizoen voor Internazionale. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano. De Italiaan spreekt over een 'here we go confirmed', hetgeen erop duidt dat de transfer rond is.

Romano schrijft op Twitter dat Onana al langer besloten heeft waar zijn toekomst ligt. De doelman vertrekt na dit seizoen naar Internazionale. De Kameroener zal zich in juni 2022 melden bij de Milanese topclub.

In een interview met Sport gaf Onana aan dat hij graag nog eens voor FC Barcelona zou willen spelen. Romano op zijn beurt geeft aan dat de doelman van Ajax de Catalaanse club respecteert, maar dat hij zodra het officieel is toegestaan - en dat is vanaf 1 januari - voor Internazionale zal tekenen.

Onana ontkent geruchten

Onana zelf gaf tegenover Sport aan dat hij na dit seizoen vertrekt bij Ajax. 'Als je een deur opent, sluit je die ook op een dag. Het is tijd om een nieuwe deur te openen. We hebben hier al het mogelijke gehaald en hebben geschiedenis geschreven. Het is tijd voor een nieuwe weg.'

Wel gaf de keeper aan dat er nog niets zeker is wat betreft zijn toekomst. 'Er wordt over van alles gesproken, over Arsenal en Barcelona. Op dit moment is er niets.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.