Rensch vervangt Mazraoui, ook Labyad afwezig voor duel met Heracles

door NickOoms 92

Rensch vervangt Mazraoui, ook Labyad afwezig voor duel met Heracles

door NickOoms 92

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het duel met Heracles Almelo op één plek gewijzigd. De enige afwezige in de basiself is Noussair Mazraoui. Ook Zakaria Labyad ontbreekt in de wedstrijdselectie. Beide spelers zijn volgens Freek Jansen ziek, zo meldt de Ajax-watcher op Twitter. Devyne Rensch vervangt Mazraoui in de basiself.

André Onana – die donderdag voor het eerst na zijn dopingschandaal weer mocht meetrainen met Ajax 1 – zit nog niet bij de wedstrijdselectie. De Kameroener mag pas per 4 november in de selectie worden opgenomen. Remko Pasveer neemt hierdoor wederom plaats onder de lat.

In de achterhoede heeft Ten Hag één wijziging doorgevoerd. Rensch vervangt de afwezige Mazraoui. Hierdoor ziet de achterhoede er als volgt uit: Rensch, Jurrïen Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind. Ook op het middenveld zien we dé man in vorm, Steven Berghuis, terugkeren als nummer tien. De multifunctionele voetballer wordt op het middenveld door Edson Álvarez en Ryan Gravenberch vergezeld.

Dusan Tadić, Sébastien Haller en Antony vormen het welbekende aanvalstrio van Ajax voor het duel met Heracles Almelo. Ten Hag en co treden zaterdagavond om 18.45 uur aan in het Erve Asito aan tegen de club uit Overijssel.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Tadić, Haller, Antony.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties