Raad van Commissarissen draagt Van Oevelen voor als nieuw lid

door Justin Fokkens 43

Bron Ajax.nl

Raad van Commissarissen draagt Van Oevelen voor als nieuw lid

door Justin Fokkens 43

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

De Raad van Commissarissen draagt Cees van Oevelen voor als nieuw lid van de RvC, zo meldt Ajax via de officiële website. Daarmee zal hij huidig lid Ernst Ligthart opvolgen. Laatstgenoemde heeft intern gemeld zijn aflopende termijn niet meer te willen verlengen.

Daarmee zal er een einde komen aan het dienstverband van Ligthart, die inmiddels tien jaar onderdeel uitmaakt van de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club. Op 11 november van dit jaar vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats, waar Cees van Oevelen zal worden voorgedragen.

Met Van Oevelen zal er geen onbekende van de club tot de Raad van Commisarissen toetreden. Hij was in het verleden jeugdspeler bij de recordkampioen van Nederland. Later was hij ook actief voor de zaterdagamateurs van Ajax. Daarnaast was hij als vrijwilliger in meerder bestuursfuncties, waaronder bij de Ajax Foundation, actief.

Rijke loopbaan 

Van Oevelen is momenteel actief als notaris en managing partner, en wel bij de Amsterdamse vestiging van multinational Greenberg Traurig. Bovendien is hij lid van de Bestuursraad van Ajax. Deze laatste functie zal hij niet meer bekleden zodra hij formeel tot de Raad van Commissarissen toetreedt.

Wint Ajax zonder een tegendoelpunt te krijgen van Go Ahead Eagles? Dit levert je 1,72 keer je inzet op!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.