Podcast Branie vanaf maandag 16 augustus terug

door Thijs Zwagerman 3

Podcast Branie vanaf maandag 16 augustus terug

door Thijs Zwagerman 3

Laatst geüpdatet

Branie, de podcast van Ajax Showtime en Het Parool, keert vanaf maandag 16 augustus terug. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal na de seizoensouverture van de Eredivisie worden opgenomen en is vanaf aanstaande maandag dus overal te beluisteren.

In Branie bespreken verschillende insiders wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, Ajax-wedstrijden worden geanalyseerd en alle belangrijke zaken rondom de club komen aan bod. In het nieuwe seizoen zullen de afleveringen elke maandagmiddag online verschijnen.

Namens Ajax Showtime zijn afwisselend hoofdredacteur Bart Veenstra, adjunct-hoofdredacteuren Jesse ter Haar en Reinand Visscher en jeugdwatcher Thijs Zwagerman te gast bij Branie. De podcast wordt gepresenteerd door Menno Pot en namens Het Parool zijn journalisten als Dick Sintenie, Henk Spaan, Sam Planting en Josien Wolthuizen regelmatig aanwezig. Vanaf aanstaande maandag begint Branie aan zijn derde seizoen.

Branie is vanaf maandag 16 augustus wekelijks te beluisteren via Spotify, iTunes en via de websites van Ajax Showtime en Het Parool.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties