Pasveer maakt debuut in Oranje; vier Ajacieden in basis tegen Polen

door Brent Tomassen 43

Bron OnsOranje

Pasveer maakt debuut in Oranje; vier Ajacieden in basis tegen Polen

door Brent Tomassen 43

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer maakt tegen Polen zijn eerste opwachting in het Nederlands elftal, zo meldt OnsOranje via de officiële kanalen. De 38-jarige doelman is voor het eerst opgeroepen door bondscoah Louis van Gaal en mag dus direct laten zien wat hij kan. Verder hebben ook Ajacieden Jurriën Timber, Daley Blind en Steven Bergwijn een basisplek.

De driemansdefensie van Nederland bestaat uit Timber, Virgil van Dijk en Nathan Aké. Blind zal als linker wingback fungeren, Denzel Dumfries heeft die rol aan de rechterkant. Op het middenveld staan oud-Ajacied Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners. Cody Gakpo speelt in de rug van Bergwijn en Memphis Depay.

Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Davy Klaassen en Devyne Rensch beginnen in Warschau op de bank. Oud-Ajacieden Jasper Cillessen en Matthijs de Ligt moeten het eveneens doen met een plek als reserve. Voor Taylor kan het een mooie avond worden. Hij kan eventueel, net als Pasveer debuteren in het Nederlands elftal.

De wedstrijd in de Nations League tussen Polen en Nederland wordt vanaf 20.45 afgetrapt in Warschau en is live te volgen via NPO3 en ons livetopic. Volg de wedstrijd hier en praat mee!

Denk jij dat Oranje wint van Polen? Zet in en krijg 2,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties