Mogelijk kampioensduel met AZ vervroegd naar 14.30 uur | Ajax Showtime

Mogelijk kampioensduel met AZ vervroegd naar 14.30 uur

door BartVeenstra 49

Mogelijk kampioensduel met AZ vervroegd naar 14.30 uur

door BartVeenstra 49

Laatst geüpdatet

De mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax tegen AZ wordt zondag 25 april al om 14.30 uur gespeeld. Aanvankelijk zou deze wedstrijd om 20.00 uur worden gespeeld, maar het duel is vervroegd.

Over het thuisduel met AZ kwam woensdag naar buiten dat er beperkt publiek toegestaan is. Ajax mag 7.500 supporters verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Alle seizoenkaarthouders maken, ondanks de compensatie-regeling, kans op een gratis ticket voor deze mogelijke kampioenswedstrijd.

Het kabinet maakte dinsdagavond bekend dat de avondklok blijft gelden tot minimaal 28 april. Supporters die aanwezig zouden zijn bij deze wedstrijden zouden dan in knel komen te zitten met een aanvangstijdstip van 20.00 uur.

Mocht Ajax op donderdag 22 april weten te winnen van FC Utrecht is het thuisduel met AZ de kampioenswedstrijd voor de Amsterdamse club. Ajax kan dit seizoen de 35ste landstitel in zijn historie veroveren. Een kampioenschap levert bovendien een ticket voor de groepsfase van de Champions League van volgend seizoen op.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties