KNVB wijzigt aanvangstijdstip Ajax - ADO naar 20.00 uur | Ajax Showtime

KNVB wijzigt aanvangstijdstip Ajax - ADO naar 20.00 uur

door Jesse ter Haar 6

KNVB wijzigt aanvangstijdstip Ajax - ADO naar 20.00 uur

door Jesse ter Haar 6

Laatst geüpdatet

De wedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag, welke op het programma staat op zondag 21 maart, is in aanvangstijdstip opgeschoven, zo meldt de KNVB. Aanvankelijk zouden beide ploegen het om 16.45 uur tegen elkaar opnemen, maar dat is nu verlaat naar 20.00 uur.

Hoewel het de KNVB was die de wijziging door moest voeren, gebeurde het op verzoek van Ajax. De Amsterdammers spelen immers op donderdag 18 maart, drie dagen voor de ontmoeting met ADO Den Haag, in Zwitserland tegen BSC Young Boys.

'Deze wijziging komt voort uit de afspraken die alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV met elkaar onderling en in overleg met de KNVB hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda. Eredivisiewedstrijden kunnen verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League of Europa League aangeven zich hierdoor beter te kunnen voorbereiden', luidt de verklaring van de KNVB.

Overigens brengt de verschuiving van de wedstrijd van Ajax nog een andere verandering met zich mee. Op zondag 21 maart komt er om 16.45 uur een plek vrij in het wedstrijdschema, welke wordt opgevuld door Heracles Almelo - Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd stond eerst op het programma op zaterdag 20 maart.

Verwacht jij dat Ajax met 3-1 wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Bron KNVB

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties