Klaiber, Tagliafico en Danilo keren terug op het trainingsveld

door NickOoms 26

Klaiber, Tagliafico en Danilo keren terug op het trainingsveld

door NickOoms 26

Laatst geüpdatet

Sean Klaiber, Nicolás Tagliafico en Danilo Pereira nemen zondag deel aan de groepstraining van Ajax in Oostenrijk. Voor de twee eerstgenoemde spelers is het hun eerste sessie met de Amsterdamse selectie. Beide spelers nemen pas op dit moment deel aan de voorbereiding van Ajax, omdat zij interlandverplichtingen hadden.

Klaiber was met Suriname actief op de Gold Cup, maar zag zijn nationale team al in de groepsfase worden uitgeschakeld. Tagliafico was met Argentinië een stuk succesvoller. De linksback van Ajax veroverde met zijn landgenoten de Copa América.

Danilo is sinds de start van de voorbereiding al onderdeel van de selectie van Ajax, maar de Braziliaan moest het duel met Bayern München (2-2 gelijjkspel) aan zich voorbij laten gaan. De spits testte recentelijk positief op COVID-19 en kon zodoende niet in actie komen.

Martínez sluit maandag aan

Lisandro Martínez neemt maandag weer deel aan de groepstrainingen van Ajax. Dat maakt de Amsterdamse club bekend via zijn Twitterkanaal. Martínez won samen met Tagliafico recentelijk de Copa América en kon door het Zuid-Amerikaanse-landentoernooi pas later van een welverdiende vakantie genieten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties