Jol over Pantelic: 'Wacht maar af'

door sjoerd 26

Jol over Pantelic: 'Wacht maar af'

door sjoerd 26

Laatst geüpdatet

Na enkele weken Marco Pantelic heeft iedereen een mening in Nederland over de spits. Volgens Rene Van der Gijp liep Pantelic in Brussel de avondvierdaagse. Ajax-trainer Martin Jol is er niet rouwig om en houd vertrouwen: 'Wacht maar af'.

Dat zegt de trainer in de Voetbal International. 'Toen ik bij HSV aan de slag was vond ik Pantelic een van de beste spitsen van Bundesliga. Als je me vorig jaar had verspeld dat hij in de eredivisie zou gaan voetballen, had ik je nooit geloofd. Als je krap in je pure spitsen zit en je kunt een speler van zijn kwaliteiten halen, dan moet je dat doen', zegt Jol.

De trainer had veel andere spelers ervoor geprobeerd te halen. Klaas Jan Huntelaar was te duur en wilde niet naar Nederland, Alvaro Negredo (Sevilla) bleek financieel onhaalbaar, Alfonso Alves vroeg een te hoog salaris net als Benni McCarthy. 'Op een zeker moment kwamen we uit bij Pantelic. Die heeft de laatste twee jaar Hertha BSC in zijn eentje naar de subtop geschoten. Pantelic is daar nu weg en ze staan meteen onderaan en na zeven wedstrijden werd de trainer ontslagen. Volgens mij is dat geen toeval. In Nederland heeft iedereen een mening over hem en ik vind het best. Wacht maar af', zegt hij vol vertrouwen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties