Gorter maakt debuut voor Jong Oranje; Ook basisplaatsen voor Rensch, Brobbey en Taylor

door BrentTomassen 3

Bron OnsOranje

Gorter maakt debuut voor Jong Oranje; Ook basisplaatsen voor Rensch, Brobbey en Taylor

door BrentTomassen 3

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Jay Gorter start in de basis voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Wales, zo meldt OnsOranje. De doelman staat hiermee voor zijn debuut voor de beloften van Nederland. Ook Devyne Rensch, Brian Brobbey en Kenneth Taylor krijgen een basisplaats van bondscoach Erwin van de Looi.

De achterhoede tegen Jong Wales bestaat verder uit Lutsharel Geertruida, Sven Botman en Mitchel Bakker. Naast Taylor zullen Quinten Timber en Wouter Burger. Tot slot completeren Jurgen Ekkelenkamp en Joshua Zirkzee de aanval

Gorter kwam in de zomer van 2021 over van Go Ahead Eagles waarmee hij een seizoen eerder promoveerde naar de Eredivisie. Hij debuteerde voor Ajax op 20 januari van dit jaar in de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis (9-0 winst, red.) en op 15 mei 2022 mocht hij voor het eerst keepen in de Eredivisie (2-2 uit bij Vitesse, red.).

Geduld hebben

Eerder gaf de goalie aan dat hij geduld moest hebben voordat hij mocht debuteren in Ajax 1. 'Ik denk dat ik me op de trainingen heel erg heb laten zien en me heel erg ontwikkeld heb. Ik ben gehaald met een bepaalde rol, het lag niet in de lijn der verwachting dat het zo snel zou gaan, alleen maar mooi en dat tekent dat het echt goed gaat met mij.' De wedstrijd Jong Wales - Jong Oranje start om 18.00 uur en is live te volgen via ESPN en ons liveblog.

Denk jij dat er meer dan vier keer wordt gescoord tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Polen? Zet in en bij een juiste voorspelling krijg je 2.75 keer je inzet terug!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties