'Brobbey heeft weliswaar zijn keuze gemaakt, maar wij willen hem behouden'

door Thijs Zwagerman 110

Bron NOS

'Brobbey heeft weliswaar zijn keuze gemaakt, maar wij willen hem behouden'

door Thijs Zwagerman 110

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft nogmaals benadrukt dat hij Brian Brobbey graag wil behouden in zijn selectie. De jonge spits heeft transfervrij een vierjarig contract getekend bij RB Leipzig, maar Ajax onderzoekt nadrukkelijk de opties om dit contract af te kopen en Brobbey te behouden.

Dat deze zeldzame constructie überhaupt tot de mogelijkheden behoort, zou erop kunnen duiden dat Brobbey spijt heeft van zijn keuze voor RB Leipzig. Nadat de spits er enkele maanden geleden een contract tekende, vertrok technisch directeur Markus Krösche en kondigde ook trainer Julian Nagelsmann zijn overstap naar Bayern München aan. Toch durft Ten Hag niet te zeggen of Brobbey baalt van de gang van zaken bij RB Leipzig. ‘Ik weet niet of Brobbey spijt heeft’, aldus de trainer tegenover de NOS.

Vervolgens benadrukt Ten Hag dat Ajax er veel aan gelegen is om Brobbey langer in Amsterdam te houden. ‘Hij heeft weliswaar zijn keuze gemaakt, maar Marc en ik wilden en willen hem heel graag bij deze spelersgroep houden. De spelersgroep spreekt zelf ook uit dat ze de huidige weg willen vervolgen. Brian is daarbij van harte welkom, omdat we weten dat hij wat kan toevoegen. Als voetballer en als mens, hij voegt iets toe aan de groepsdynamiek.’

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij Vitesse? Zet in en krijg 10,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties