Branie: Wat kunnen we volgend seizoen verwachten van Ajax' concurrenten?

door Jesse ter Haar 57

Bron Ajax Showtime

Branie: Wat kunnen we volgend seizoen verwachten van Ajax' concurrenten?

door Jesse ter Haar 57

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Het is weer maandag en dat betekent tijd voor een nieuwe aflevering van de Branie-podcast. Het seizoen nadert z'n einde, maar niet voordat Ajax de Klassieker speelde. De Amsterdammers wonnen eenvoudig, dus is het relevant eens te kijken hoe het er in de komende jaren voor zal staan met de concurrentie. We bespreken het met presentator Menno Pot, schrijver Dries Muus (Het Parool) en onze eigen adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar.

Allereerst kijken we naar de Klassieker van afgelopen zondag. Zonder fans en zonder belangen voor Ajax werd het een mindere versie van de topper, die desondanks gewoon drie punten opleverde. Verder wordt er uitgezoomd en gekeken naar hoe de concurrentie er momenteel voor staat en wat het volgend seizoen kan brengen. Dat en veel meer in de nieuwst aflevering van Branie!

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties