Branie: Wat is er met de modderende Haller aan de hand?

door Jesse ter Haar 54

Bron Ajax Showtime

Branie: Wat is er met de modderende Haller aan de hand?

door Jesse ter Haar 54

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De Eredivisie is aanbeland op het punt waarop het vorig seizoen werd stopgezet wegens de uitbraak van het coronavirus. Een jaar later staat Ajax er een heel stuk beter voor en maakt het volop kans op prijzen. In de nieuwste aflevering van de Branie-podcast praten Menno Pot (presentator en columnist), Dick Sintenie (Ajax-watcher van Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar over weer een voetbalweek en ook kijkt men alvast vooruit.

Het was de week waarin Ajax een reusachtige stap zette richting de kwartfinales van de Europa League, want Young Boys bleek niet opgewassen tegen de aanvalsdrift van de Amsterdammers. Drie dagen later werd ook PEC Zwolle aan de kant gezet en kon de blik alweer op de return. Hoe dat aan te gaan en hoe kijken we eigenlijk naar de loting? Dat en veel meer in de nieuwste aflevering van de Branie-podcast.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Ajax en Young Boys in de rust gelijkstaan, maar Ajax wel wint? Zet in en krijg 5,65 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties