Branie: Maakt Ajax kans in de Champions League?

door Bart Veenstra 102

Bron Ajax Showtime

Branie: Maakt Ajax kans in de Champions League?

door Bart Veenstra 102

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Een nieuwe week en dus ook weer een nieuwe editie van Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime. Deze week blikt presentator Menno Pot samen met Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool, analist Sam Planting en Ajax Showtime-hoofdredacteur Bart Veenstra terug op de wedstrijd tegen Vitesse en vooruit op de groepsfase van de Champions League.

Ajax wist zich tegen Vitesse (5-0) te revancheren voor het gelijkspel op bezoek bij FC Twente. Namens Ajax maakte onder meer Antony veel indruk. De Braziliaan kreeg de voorkeur boven Steven Berghuis. Ook het optreden van Sébastien Haller, die tegen Vitesse een goede indruk maakte, blijft niet onbesproken.

Richting de Champions League wacht nu eerst een interlandperiode. Komt die interlandperiode gelegen of totaal niet? En wat verwachten de heren van de kansen voor Ajax in de Champions League? Conclusie: 'Het is een groep waarin iedereen punten kan pakken van iedereen en waarin iedereen kans maakt op de tweede plaats.'

De nieuwste aflevering van Branie is dit seizoen elke maandagmiddag vanaf 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties