Branie: Is de halve finale Europa League nog steeds in zicht?

door Jesse ter Haar 78

Branie: Is de halve finale Europa League nog steeds in zicht?

door Jesse ter Haar 78

Laatst geüpdatet

Het is weer maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van de Branie-podcast. Het was een week waarin Ajax qua veldspel niet wist te overtuigen, maar in de Eredivisie toch zijn wedstrijden won. In de Europa League daarentegen, liepen de Amsterdammers tegen een zeperd op. Het is de hoogste tijd om erover na te praten met Menno Pot (presentator en columnist), Josien Wolthuizen (Het Parool) en onze eigen adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar.

Het zit sinds de hervatting na de meest recente interlandperiode qua spel nog niet echt vlotten in Amsterdam. Zonder te overtuigen werden sc Heerenveen en RKC Waalwijk ondanks dat toch verslagen. Tussendoor was er de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma, die tegen de verhoudingen in met 1-2 werd verloren. Hoe moet Ajax het in de return aanpakken, is nu vraag. In de nieuwste aflevering van Branie wordt dit besproken, net als de vorm van enkele Ajacieden.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij AS Roma? Zet dan in en krijg 13,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties