Branie: Hoe reëel is het winnen van de treble?

door Finn Dekker 63

Bron Ajax Showtime

Branie: Hoe reëel is het winnen van de treble?

door Finn Dekker 63

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe aflevering van Branie. Ajax zette afgelopen zondag een flinke stap richting het 35ste kampioenschap. Het spel van de Amsterdammers tegen PSV was bar en boos, maar door een late penalty werd er een punt gepakt.

Zodoende bleef Ajax ook in februari ongeslagen, nadat Ajax in januari ook al niet verloor. De voorsprong op de Eindhovenaren, die tweede staan in de Eredivisie, blijft zes punten. En Ajax heeft een wedstrijd minder gespeeld. Kan de vlag al uit? Verder gingen Menno Pot, Josien Wolthuizen en ondergetekende in op de loting in de Europa League, de vele VAR-momenten en de voortgang van de beloften. Ajax is nog op drie fronten actief. Hoe reëel is het winnen van de 'treble'?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes.


Finn Dekker
(Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties