Branie: Hoe houdt Ajax zich staande in de Week van de Waarheid?

door Gino Haverkamp 5

Bron Het Parool

Branie: Hoe houdt Ajax zich staande in de Week van de Waarheid?

door Gino Haverkamp 5

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Het is de Week van de Waarheid voor Ajax, met dinsdag de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund en op zondag de Eredivisiekraker tegen PSV. Presentator Menno Pot praat er in Branie over met Het Parool-journalisten Sam Planting en Josien Wolthuizen en Reinand Visscher, hoofdredacteur van Ajax Showtime. Ook komt specialgast Niek langs, om zijn voorspellingen te delen.

Uiteraard gaat veel aandacht uit naar de clashes met Borussia Dortmund en PSV. Zo wordt onder meer de aanwezigheid van spits Erling Haaland besproken. Hij was even geblesseerd, maar maakte afgelopen weekend zijn rentree bij de club uit Dortmund. Ajax is gewaarschuwd, want de 21-jarige Noor heeft deze jaargang meer goals gemaakt dan dat hij wedstrijden heeft gespeeld.

Ook hebben Branie-gasten het over de ticketprijzen in de Johan Cruijff ArenA en wordt de rol van Mohammed Kudus besproken. Visscher was in de Nabeschouwing al even kritisch op de middenvelder en ook in Branie wordt Kudus even besproken. Is hij tactisch wel op niveau? Beluister het allemaal hieronder!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties