Branie: Hoe erg gaat Ajax Haller missen tegen Lille?

door Jesse ter Haar 43

Bron Ajax Showtime

Branie: Hoe erg gaat Ajax Haller missen tegen Lille?

door Jesse ter Haar 43

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De maand februari is alweer op de helft en Ajax staat er steeds beter voor. In de Eredivisie werd door een misstap van PSV afstand genomen in de strijd om de titel en nu staat de Europa League-ontmoeting met Lille OSC voor de deur. Reden genoeg om de huidige situatie te bespreken in de Branie-podcast. Met Menno Pot (presentator en columnist), Dick Sintentie (Ajax-watcher Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar nemen we het een en ander door.

Het was de week waarin Ajax tegen PSV indruk maakte in het bekertoernooi, waarna er voor het eerst in tijden weer eens werd gewonnen op bezoek bij Heracles Almelo. Nu de nationale verplichtingen weer voor even achter de rug zijn, blikken we vooruit op de Europa League. Welke spelers zijn er in vorm, welke keuzes moet Erik ten Hag maken en vooral: hoe vervangt Ajax zijn spits Sébastien Haller op de juiste manier?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren!

Branie is te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes.

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Verwacht jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Lille OSC? Zet dan in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties