Antony keert tegen FC Twente terug in wedstrijdselectie Ajax

door Jesse ter Haar 74

Bron De Telegraaf

Antony keert tegen FC Twente terug in wedstrijdselectie Ajax

door Jesse ter Haar 74

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Antony behoort zondag, wanneer Ajax de uitwedstrijd tegen FC Twente speelt, voor het eerst dit seizoen weer tot de wedstrijdselectie van de Amsterdamse club, zo weet De Telegraaf. Perr Schuurs is juist een vraagteken voor het duel, terwijl Mohammed Kudus de wedstrijd sowieso mist.

De Ghanees maakt stappen richting zijn rentree na nieuw blessureleed, maar in Enschede kan hij er nog niet bij zijn. Recent liet Erik ten Hag nog weten te balen van de wisselvalligheid in het herstelproces van Kudus. 'We hebben elke keer hoop dat hij aansluit en dan valt het weer tegen', vertelde de trainer toen.

Terwijl de middenvelder dus afwezig is, kan Antony juist zijn eerste minuten van het seizoen in het Ajax-shirt gaan maken. De Braziliaan was afwezig vanwege verplichtingen met Brazilië Onder 23 op de Olympische Spelen. Niet geheel zonder succes, want de Ajacied won de gouden medaille.

Voor wat betreft Schuurs is het nog afwachten of hij er zondag bij kan zijn. Tegen Leeds United liep de lange verdediger een kuitblessure op en hoewel hij daarvan hersteld is, is het vooralsnog de vraag of hij ook al klaar is voor het spelen van wedstrijden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties