Ajax verlengt contract van Tadić met één jaar

door BartVeenstra 42

Bron Ajax.nl

Ajax verlengt contract van Tadić met één jaar

door BartVeenstra 42

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het contract van Dusan Tadić met één seizoen verlengd. Dat meldt de Amsterdamse club vrijdagochtend via Ajax.nl. De Serviër had een contract dat liep tot medio 2023. De nieuwe verbintenis loopt nu tot en met 30 juni 2024.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is als vanzelfsprekend blij met de contractverlenging van de aanvoerder van Ajax. 'Het is geen geheim dat Dusan een zeer belangrijke rol speelt voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen is hij een echte leider. Het is daarom prachtig dat we hem langer aan de club kunnen verbinden. Dusan is topfit en zal de komende jaren nog van grote waarde zijn voor Ajax.'

Tadić speelt sinds de zomer van 2018 bij Ajax en sindsdien speelde hij 149 wedstrijden voor de Amsterdamse club. Daarin was hij goed voor 76 doelpunten. In de afgelopen periode werd hij gelinkt aan AC Milan, maar een transfer bleek voor zowel Ajax als Tadić geen optie.

De Serviër heeft bij Ajax ook nog een contract voor na zijn periode als (jeugd)trainer. In het oude contract liep deze verbintenis tot de zomer van 2026. Volgens verschillende media zou ook dat contract met een jaar verlengd worden, al doet Ajax daar geen mededelingen over.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties