Ajax start niet met Berghuis in de basis tegen Bayern München

door MelleGoekoop 44

Bron Ajax

Ajax start niet met Berghuis in de basis tegen Bayern München

door MelleGoekoop 44

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

De opstelling van Ajax in het oefenduel met Bayern München is bekend. Zaterdagmiddag om 16.30 uur treffen de twee clubs elkaar in de Allianz Arena. Steven Berghuis zal in Duitsland niet zijn basisdebuut maken, want de van Feyenoord overgekomen buitenspeler begint op de bank, zo meldt Ajax.

Op doel starten de Amsterdammers met Remko Pasveer en daardoor zit Maarten Stekelenburg op de bank. Het centrum van de verdediging wordt gevormd door Perr Schuurs en Jurriën Timber. Op de backposities staan Noussair Mazraoui en Devyne Rensch. Eerstgenoemde zal op de rechterflank spelen en de international van Jong Oranje begint dus op links, aangezien Nicolás Tagliafico nog afwezig is. Overigens ontbreekt Davy Klaassen in zowel de basiself als op de bank. Het is niet bekend waarom de EK-ganger er zaterdag niet bij is.

Op het middenveld is er plek voor Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor en Zakaria Labyad. In de punt van de aanval staat Sébastien Haller, die door Dusan Tadic en David Neres geflankeerd zal worden. De Oranje internationals die tijdens het EK in de basis stonden beginnen nog op de bank. Opvallend is de afwezigheid van Davy Klaassen, die ook niet op de bank zit in München

Volledige opstelling Ajax:

Remko Pasveer; Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Jurriën Timber, Devyne Rensch; Kenneth Taylor, Ryan Gravenberch, Zakaria Labyad; David Neres, Sébastien Haller, Dusan Tadic.

Wissels Ajax: 

Maarten Stekelenburg, Jay Gorter, Youri Baas, Lisandro Magallan, Daley Blind, Jurgen Ekkelenkamp, Ar'jany Martha, Victor Jensen, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim en Steven Berghuis.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties