Ajax oefent op 4 augustus tegen Leeds United in Johan Cruijff ArenA

door Bart Veenstra 39

Bron Leeds United

Ajax oefent op 4 augustus tegen Leeds United in Johan Cruijff ArenA

door Bart Veenstra 39

Bron Leeds United

Laatst geüpdatet

Ajax oefent op woensdag 4 augustus in de Johan Cruijff ArenA tegen Leeds United. Dat melden beide clubs zojuist via de officiële kanalen. Bij het duel mogen 25.000 toeschouwers aanwezig zijn.

De oefenwedstrijd tussen Ajax en de Engelse club, die vorig seizoen tiende werd in de Premier League, begint om 20.15 uur. Ajax laat via Ajax.nl weten dat de club voor het bezoeken van deze wedstrijd de maatregelen vanuit de Rijksoverheid volgt. Om die reden heeft een supporter naast een wedstrijdkaart (met vaste plek) ook een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig.

Supporters kunnen voor een negatieve testuitslag op dinsdag 3 of woensdag 4 augustus een eenmalige sneltest doen via testenvoortoegang.org. Kaarten voor het oefenduel zijn verkrijgbaar vanaf tien euro. De verkoop gaat in vanaf vrijdag 23 juli. Meer informatie over de kaartverkoop zie je op Ajax.nl.

Voor Ajax is het duel met Leeds United het laatste oefenduel richting de start van het officiële seizoen. Ajax speelt op zaterdag 7 augustus namelijk in Amsterdam tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een week later begint voor Ajax het Eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen NEC.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties