Ajax O15 speelt spectaculair gelijk in mini-Klassieker, Ajax O18 verliest

door Gino Haverkamp 4

Ajax O15 speelt spectaculair gelijk in mini-Klassieker, Ajax O18 verliest

door Gino Haverkamp 4

Laatst geüpdatet

Ajax O15 heeft een knappe comeback gemaakt in een competitiewedstrijd tegen Feyenoord. Waar de jongelingen eerst met 1-4 achterstonden, maakten ze de achterstand goed en werd het 4-4. Ajax O18 op haar beurt verloor van FC Utrecht.

De Amsterdammers kwamen nog wel op voorsprong in het eerste competitieduel, maar daarna sloegen de Rotterdammers toe. Op een gegeven moment stond het 1-4, maar de Ajacieden gaven niet op. Door goals van Lyfe Oldenstam, Maarten IJsselstein en Mylo van der Lans kwam Ajax O15 nog tot 4-4, wat ook de eindstand was. Haniel Pereira da Gama Zorgde overigens voor de openingstreffer.

Ajax O18 verliest bij rentree Brandes

Bij Ajax O18, het vlaggenschip van de Amsterdamse jeugdopleiding, waren de ogen gericht op Julian Brandes. De jongeling kampte met een knieblessure die hem maanden aan de kant hield en maakte zaterdagmiddag tegen FC Utrecht zijn rentree. Zijn ploeg verloor wel met 1-2, al betrof het slechts een oefenwedstrijd. Gabriël Misehouy maakte de enige treffer van Ajax.

Ajax O16 wist wel te winnen. In de competitie-opener tegen NAC Breda haalden de Amsterdammers keihard uit: 6-0. De grote man aan Ajax' zijde was Don-Angelo Konadu. De andere twee doelpunten werden gemaakt door Kayden Wolff.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties