Ajax met ongewijzigde basisopstelling tegen PSV

door Terrence Riepma 4

Bron AS

Ajax met ongewijzigde basisopstelling tegen PSV

door Terrence Riepma 4

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax zal met een ongewijzigde basisopstelling aantreden tegen PSV. De Amsterdammers starten dus met dezelfde elf als tegen Borussia Dortmund, de club waar Ajax afgelopen dinsdag nog met 4-0 van wisten te winnen in de Champions League.

Remko Pasveer mag wederom het doel in de Johan Cruijff beschermen. De doelman keepte een puike wedstrijd tegen de Bundesliga-club en krijgt hierdoor opnieuw het vertrouwen van Erik ten Hag.

Noussair Mazraoui start zoals altijd op rechtsback, terwijl Jurriën Timber en Lisandro Martínez het hart van de verdediging vormen. Daley Blind krijgt van Ten Hag de voorkeur op linksback. Op het middenveld zien we ook geen veranderingen: Ryan Gravenberch vormt met Edson Álvarez het centrale middenveld, terwijl Steven Berghuis op tien begint. Hier blinkt de 29-jarige al het hele seizoen op uit.

Ajax met ongewijzigde aanval

Antony zal de rechterflank mogen bestrijken tegen PSV. De Braziliaan zal Sébastien Haller naast zich vinden, die de spitspositie invult. Dusan Tadic begint zoals gebruikelijk weer vanaf linksbuiten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties