Ajax laat Giovanni op huurbasis naar Telstar vertrekken

door Jesse ter Haar 83

Bron Ajax.nl

Ajax laat Giovanni op huurbasis naar Telstar vertrekken

door Jesse ter Haar 83

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Giovanni op huurbasis naar Telstar laten vertrekken, zo is te lezen op Ajax.nl. De Braziliaan maakt het seizoen af bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie en keert dan terug in Amsterdam.

Giovanni maakte in 2020 de overstap van FC Santos naar Ajax, om direct bij Jong Ajax terecht te komen. Tijdens het seizoen 2020/2021 kwam hij 23 keer in actie namens de beloftenploeg, waarbij hij goed was voor twee goals en één assist. Dit seizoen kwam de buitenspeler annex aanvallende middenvelder tot acht duels voor Jong Ajax, waarin hij enkel een assist gasf.

In de zomer keert Giovanni dus weer terug naar Amsterdam, waar hij nog tot medio 2024 vastligt bij Ajax. Zodoende hoeft de Zuid-Amerikaan tijdens die transferperiode nog niet per se te vertrekken bij de club.

Bij Telstar komt de creatieveling in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie terecht. De inzet van de huurperiode zal zijn om ervaring op te doen in een eerste elftal. Donderdag komt Telstar in de TOTO KNVB Beker al in actie tegen PSV, maar het is nog maar de vraag of Giovanni er dan al bij is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.