Ajax-jeugdteams komend weekeinde weer in actie

door Bart Veenstra 8

Bron KNVB

Ajax-jeugdteams komend weekeinde weer in actie

door Bart Veenstra 8

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

De jeugdteams van Ajax komen vanaf komend weekeinde weer officieel in actie. De KNVB heeft naar aanleiding van de versoepelingen van de coronamaatregelen besloten dat in het komende weekeinde de eerste inhaalwedstrijden gespeeld kunnen worden.

De najaarscompetities moeten nog afgerond worden. Gezien de grote verschillen in het aantal wedstrijden tussen de verschillende teams, zal in de komende weken duidelijk worden wanneer deze competities afgerond kunnen worden.

Op basis daarvan kan dan worden bepaald hoe de voorjaarscompetities kunnen worden vormgegeven. De verwachting is dat de KNVB half februari (na het weekend van 12 februari) met meer informatie komt over de opzet van de voorjaarscompetitie en de daaraan gekoppelde speeldagenkalender.

Programma komend weekeinde

Ajax O18 speelt aankomende zaterdag een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur en wordt gespeeld op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer.

Ajax O17 speelt wel een competitiewedstrijd. Dit elftal speelt om 12.30 uur een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Ook Ajax O16 speelt weer een competitiewedstrijd. Zij spelen om 15.00 uur op Sportpark de Toekomst tegen Alphense Boys O16. Ajax O15 speelt een oefenduel met FC Twente/Heracles Academie O15. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties