Ajax en Dall hebben arbeidsovereenkomst ontbonden

door NielsOpdam 95

Bron Ajax

Ajax en Dall hebben arbeidsovereenkomst ontbonden

door NielsOpdam 95

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax en Eskild Dall hebben de arbeidsovereenkomst ontbonden, zo meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen. Op 31 augustus, kort voor middernacht, werd het contract ontbonden. Het contract van de Deen liep nog tot en met 30 juni 2023. Er wordt geen reden genoemd voor de ontbinding.

Het is opvallend dat Ajax en Dall uit elkaar gaan, want woensdagmiddag speelde de aanvaller nog mee tijdens een oefenwedstrijd van Jong Ajax. Op Sportpark de Toekomst oefenden de Amsterdammers tegen AS Monaco O21. Er werd met 3-2 gewonnen en Dall scoorde de winnende treffer.

De negentienjarige Deen kwam begin 2020 over van Silkeborg IF. Dall werd tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurd aan Aarhus GF. De Deense club had een optie tot koop, maar deze werd niet gelicht. In zijn thuisland wist Dall niet door te breken.

Dall speelde drie minuten voor Aarhus GF

Bij Aarhus GF speelde hij in totaal speelde drie minuten in het eerste elftal. Dall speelde wel twee wedstrijden bij het reserveteam en vijf wedstrijden bij de onder negentien van de club. In het laatstgenoemde elftal wist hij twee keer te scoren.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties