Ajax contracteert talentvolle middenvelder Brandes (18)

door Thijs Zwagerman 17

Bron Ajax.nl

Ajax contracteert talentvolle middenvelder Brandes (18)

door Thijs Zwagerman 17

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Julian Brandes woensdag vastgelegd. De controlerende middenvelder van Ajax O18 heeft in Amsterdam een contract voor drie seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar, zo meldt de club middels de officiële kanalen. Het betreft Brandes’ eerste contract bij Ajax.

Brandes begon tien jaar geleden in de jeugdopleiding van Ajax, dat hem overnam van het Amsterdamse AFC. Sindsdien doorliep de rechtspoot de Ajax-opleiding glansrijk. Dit seizoen is Brandes aanvoerder van Ajax O18.

De Ajacied is tevens meervoudig jeugdinternational van Oranje. Brandes is een controlerende middenvelder die van achteruit het spel kan maken en beschikt over een goed overzicht en een goede traptechniek.

Stap naar Jong Ajax

Volgend seizoen zal Brandes onder trainer John Heitinga beginnen bij Jong Ajax. De concurrentie op het middenveld van de Ajax-beloften is fors, met onder anderen talenten als Kian Fitz-Jim, Patricks Delgado, Silvano Vos, Kristian Hlynsson en Donny Warmerdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.