Ajax comfortabel voorbij Heracles Almelo tijdens oefenduel

door Jesse ter Haar 52

Bron Ajax.nl

Ajax comfortabel voorbij Heracles Almelo tijdens oefenduel

door Jesse ter Haar 52

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Heracles Almelo zondag verslagen in een oefenduel, zo maakt de Amsterdamse club bekend via Ajax.nl. Het verschil werd voor rust gemaakt en zodoende stond de eindstand toen ook al op het scorebord: 2-0.

Zondag was het de beurt aan spelers die tegen NEC niet in actie kwamen of als invaller het veld betraden. Eén van hen was Danilo Pereira en hij kreeg algauw een kans op de openingstreffer. Die miste hij nog, maar na twaalf minuten zorgde hij alsnog voor de 1-0 middels een kopbal.

Hierna werd Danilo andermaal gevaarlijk, maar zijn derde kans van de wedstrijd miste hij. Vervolgens was het tijd voor de eerste kans voor de uitploeg, maar die was niet aan Nikolai Laursen besteed. Van dichtbij schoot hij de bal immers op de paal.

Na ruim een halfuur voetballen was het aan Ajax om de 2-0 te maken. David Neres ging een individuele actie aan en nadat deze slaagde, gaf hij de bal aan Zakaria Labyad. De aanvallende middenvelder had de tijd om raak te schieten en deed dat dan ook bekeken. Na rust was Heracles Almelo ietwat gevaarlijker dan Ajax, maar goalie Remko Pasveer was scherp en hield de nul.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Ekkelenkamp, Magallán, Rensch, Baas; Jensen, Labyad, Taylor; Martha, Danilo, Neres.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties