Ajax belegt tijdens de winterstop trainingskamp in Portugal

door Bart Veenstra 22

Bron De Telegraaf

Ajax belegt tijdens de winterstop trainingskamp in Portugal

door Bart Veenstra 22

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax belegt tijdens de winterstop een trainingskamp in Portugal. Dat meldt De Telegraaf op basis van uitlatingen die Ajax-trainer Erik ten Hag deed na het gewonnen duel met Willem II (5-0).

'Het is de bedoeling dat we daar in de eerste week van januari naartoe gaan', aldus Ten Hag tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Willem II. Vorig seizoen bleef Ajax vanwege de toenmalige coronamaatregelen in Nederland tijdens de winterstop. Een jaar eerder vertrok de Amsterdamse ploeg naar Qatar.

Ajax zelf heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht over het aanstaande trainingskamp in Portugal. De exacte locatie is zodoende nog niet bekend. Bovendien is het afwachten of de Amsterdammers tijdens het trainingskamp nog oefenwedstrijden gaan spelen.

Pittig programma na winterstop

Na de winterstop kent Ajax direct een lastig programma. Op 16 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Utrechters wisten eerder dit seizoen nog te winnen in Amsterdam. Een week later gaat Ajax op bezoek bij PSV. In beide duels zal Ajax het moeten doen zonder de spelers die deelnemen aan de Afrika Cup.

De nieuwe Ajax X Adidas Teamgeist-collectie kun je hier vinden!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties