Ajax begint met Tagliafico, Schuurs en Taylor in de basis tegen NEC

door BasVelzel 276

Bron AS

Ajax begint met Tagliafico, Schuurs en Taylor in de basis tegen NEC

door BasVelzel 276

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax begint zaterdagmiddag tegen NEC met Kenneth Taylor in de basis. Ook mogen Nicolas Tagliafico en Perr Schuurs vanaf het begin meedoen. Net als in de bekerfinale tegen PSV staat Maarten Stekelenburg onder de lat. Sébastien Haller keert na afwezigheid afgelopen zondag weer terug in de basis.

Vanwege een liesblessure was Onana afwezig tijdens de bekerfinale. Deze week ontbreekt de doelman nog steeds en is er weer een basisplaats voor Stekelenburg. De verdediging bestaat uit Jurriën Timber op rechtsachter, een centraal duo van Schuurs en Daley Blind en Tagliafico op de linkerkant. Mazraoui en Martínez zitten niet bij de selectie.

Op het middenveld is er één grote verandering. Taylor vervangt Edson Álvarez in de basis, het is zijn debuut in de basis elf. Ryan Gravenberch en Davy Klaassen staan ook vanaf het begin van de wedstrijd op het veld. Álvarez zit, net zoals Mohamed Ihattaren, op de bank.

Voorin keert Sébastien Haller terug in de punt van de aanval en daarmee verdwijnt Brian Brobbey op de bank. De vleugelaanvallers zijn Dusan Tadic vanaf links en Steven Berghuis vanaf rechts.

Opstelling Ajax:

Stekelenburg; Timber, Schuurs, Blind, Tagliafico; Gravenberch, Taylor, Klaassen; Berghuis, Haller, Tadic.

Wissels Ajax:

Gorter, Tyton, Llansana, Regeer, Salah-Eddine, Van Gelderen, Kudus, Ihattaren, Álvarez, Daramy, Brobbey, Danilo

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties