Zeer pover Ajax O19 verliest van Jong Almere

door JipVR 4

Ajax O19 heeft dinsdag alles behalve weten te overtuigen in een oefenwedstrijd tegen Jong Almere. De Amsterdammers kwamen nauwelijks op de helft van de tegenstander en gingen dan ook terecht de boot in: 1-2.

Vanaf het begin maakten de bezoekers al meer aanspraak op de overwinning en zodoende kwam men al in de achtste minuut op voorsprong. Vlak voor rust kwam Ajax wel op gelijke hoogte vanuit een discutabele penalty, die door Kaj Sierhuis werd benut. Lang konden de Ajacieden niet van de treffer genieten, want vlak na de thee besliste Almere City de wedstrijd: 1-2.

Opstelling Ajax O19: Plomper; Matusiwa, Doekhi, Struijk, Blöte; Flemming, Pasquali, Benninga; Lopez, Sierhuis, M. de Wit.

Ingezette wisselspelers: Nunnely, Lang, Trograncic, Boultam, D. de Wit, Kaars, Kemper, Sidoel.

0-1 Almere (8')
1-1 Sierhuis (44') (pen.)
1-2 Almere (49')

- Sebastian Pasquali is fit en maakt speelminuten, in afwachting van een werkvergunning.