Weet Ajax zijn eerste Champions League-duel met Rangers te winnen? (Ad)

door Ajax Showtime 42

Bron ad

Weet Ajax zijn eerste Champions League-duel met Rangers te winnen? (Ad)

door Ajax Showtime 42

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax is volgens de bookies de torenhoge favoriet in het Champions League duel met Rangers FC. Rangers versloeg PSV nog in de voorronde van de Champions League. De ploeg weet dus hoe het is om in Nederland te winnen.

Een zege van Ajax tegen Rangers levert immers maar 1,45 keer je inzet op. Terwijl een zege van Rangers maar liefst 6,50 keer je inzet oplevert. Als je echt wilt verdienen, dan moet je de einduitslag goed invullen. Zo zou je bij een 2-0 zege van Ajax wel 8,50 keer je inzet terugwinnen.

Maakt Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt?

Als je de doelpuntenmakers goed weet te raden kan je ook veel verdienen. Zo zou je 8,50 keer je inzet terug kunnen winnen als je inzet op dat Bergwijn de eerste of de laatste treffer zou maken. Helemaal niet gek, aangezien de Nederlander aan de lopende band scoort. Bij bijvoorbeeld een Steven Berghuis ligt dit getal wat lager. Als Berghuis de eerste of de laatste treffer weet te maken, kan je je inzet keer 6,50 terug verdienen.

Tot slot kijken we nog even naar de precieze einduitslag plus doelpuntenmakers. Raad je beide goed, kan je bedrag hoog oplopen. Als je bijvoorbeeld inzet op een 1-0 overwinning van Ajax, met Brobbey als enige doelpuntenmaker, gaat je inzet keer 21,00. Als Bergwijn de het enige doelpunt zou maken in een denkbeeldige 1-0 overwinning, dan gaat je inzet zelfs keer 41,00. Dat is het gokje waard toch?

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Zet maximaal 1 euro in en krijg 50 keer je inzet terug als Ajax van Rangers FC wint!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties