Vier Ajacieden opgenomen in voorselectie Jong Oranje | Ajax Showtime

Vier Ajacieden opgenomen in voorselectie Jong Oranje

door Jesse ter Haar 3

Vier Ajacieden opgenomen in voorselectie Jong Oranje

door Jesse ter Haar 3

Laatst geüpdatet

Er zijn vier Ajacieden opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi nam 34 namen op in de voorlopige lijst en daar zijn Ajacieden Kjell Scherpen, Jurriën Timber, Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch er vier van.

Voor geen van de vier opgeroepen Ajax-spelers is het de eerste keer bij het beloftenelftal van Nederland. Godfried Roemeratoe, speler van FC Twente, is de enige die voor het eerst onderdeel uitmaakt van de voorselectie van Jong Oranje. Verder behoort Ajax-huurling Carel Eiting ook tot de lijst.

Terwijl Oranje in de interlandperiode ook nog een oefeninterland speelt, komt Jong Oranje alleen in officiële wedstrijden in actie. De ploeg plaatste zich al voor het EK 2021, maar komt toch nog in actie in de kwalificatiegroep. Op zondag 15 november is Jong Wit-Rusland de tegenstander, terwijl de ploeg van Van de Looi drie wedstrijden later speelt tegen nummer twee Jong Portugal.

Volledige voorselectie Jong Oranje:

Keepers:

Thijmen Nijhuis, Maarten Paes, Jasper Schendelaar, Kjell Scherpen.

Verdedigers:

Mitchel Bakker, Sven Botman, Danilho Doekhi, Sherel Floranus, Lutsharel Geertruida, Justin Hoogma, Mats Knoester, Tyrell Malacia, Jordan Teze, Jurriën Timber, Deyovaisio Zeefuik.

Middenvelders:

Carel Eiting, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Abdou Harroui, Noa Lang, Azor Matusiwa, Ludovit Reis, Godfried Roemeratoe, Joey Veerman, Dani de Wit.

Aanvallers:

Myron Boadu, Tahith Chong, Cody Gakpo, Ferdi Kadioglu, Justin Kluivert, Ché Nunnely, Daishawn Redan, Kaj Sierhuis, Joshua Zirkzee.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties