Veerman: 'Zou graag bij topclub in Eredivisie willen spelen' | Ajax Showtime

Veerman: 'Zou graag bij topclub in Eredivisie willen spelen'

door BartVeenstra 51

Veerman: 'Zou graag bij topclub in Eredivisie willen spelen'

door BartVeenstra 51

Laatst geüpdatet

Joey Veerman hoopt in de komende zomer de stap te maken naar een Nederlandse topclub. De middenvelder van sc Heerenveen stond eerder al in de belangstelling van Feyenoord, maar van een transfer kwam het toen niet.

'Ik zou graag voor de prijzen spelen', zegt hij tegenover ESPN. 'De top van Nederland lijkt me heel leuk. En terechtkomen in het Spaanse voetbal, dat is ook wel een droom', blikt de Volendammer nog verder vooruit.

Deze zomer is Veerman één van de belangrijkste spelers van sc Heerenveen en in de zomer lonkt een transfer. 'Of ik teleurgesteld zou zijn als ik deze zomer bij Heerenveen moet blijven? Dat ligt eraan. Als er clubs komen die ik echt zie zitten en het ketst af op de vraagprijs van Heerenveen, dan zou ik wel teleurgesteld zijn', zegt hij.

Veerman wil het vooral graag proberen bij een Nederlandse topclub. 'Ik zou graag bij de topclubs in de Eredivisie spelen. We wachten het af. Het kan zomaar dat ik volgend seizoen nog steeds bij Heerenveen speel.'

Woensdagavond kan Veerman zich in ieder geval laten zien tegen Ajax. Met sc Heerenveen speelt hij dan de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen de huidig koploper van de Eredivisie.

Verwacht jij dat Ajax na penalty's doorgaat ten koste van sc Heerenveen? Zet dan in en krijg 16,75 keer je inzet terug!

Bron ESPN

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties