[Update] Tagliafico officieel opgeroepen

door SJvanveen 69

[Update] Tagliafico officieel opgeroepen

door SJvanveen 69

Laatst geüpdatet

De goede prestaties van Nico Tagliafico bij Ajax zijn ook de Argentijnse bondscoach Jorge Sampaoli opgevallen. De linksback is opgeroepen voor het Argentijnse nationale elftal voor de interlandperiode later deze maand, zo meldt Closs Continental. Eind maart speelt Argentinië tegen Italië (23 maart) en Spanje (27 maart).

Eerder al liet Tagliafico weten dat hij gesprekken voerde met Sampaoli. De oefenmeester kwam zelfs naar Amsterdam toe om gesprekken te voeren met de verdediger. Uiteindelijk hoopt Tagliafico met Argentinië mee te doen aan het WK in Rusland. 'Ik wil erbij zijn. Ik ben naar Ajax vertrokken, omdat ik hier vooruit kan. Ik weet zeker dat het nut zal hebben.'

Tagliafico kwam in de afgelopen winterse transferperiode over van Independiente. Met die club won hij in december 2017 de Copa Sudamericana, de Zuid-Amerikaanse variant van de Europa League.

Update - 15.50 uur (12 maart 2018)
Nicolás Tagliafico is officieel opgeroepen voor het nationale elftal van Argentinië. Jorge Sampaoli, bondscoach van het Zuid-Amerikaanse land heeft de Ajax-linksback opgenomen in zijn selectie. Dit wordt gemeld via de officiële digitale kanalen (zie hieronder).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties